Boeruh Rock 2018
Programma

Programma

Ook in 2018 zal het Boeruh Rock weer een geweldig festival worden: Twee dagen lang zullen muziek, truckpulling, trekkertrek, feest en gemoedelijkheid elkaar in rap tempo afwisselen tijdens het Boeruh Rock, inmiddels een begrip geworden in de regio. Ook aan de kleintjes is gedacht; zij kunnen los bij de diverse attracties op het terrein. 

Klik op de programma-onderdelen voor meer info.

Vrijdag 13 April
 • >vanaf 19.00 uur poorten open voor publiek+

  We verwachten weer veel bezoekers voor ons uitgebreide avondprogramma, dus zorg dat je op tijd bent!

  Parkeren €2

 • >vanaf 19.00 uur NK puntenwedstrijd Truckpulling+

  Ook in 2018 is het gebrul van de motoren en het rook uit de pijpen weer van dichtbij te bekijken. Dit super spektakel begint om 19.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent om geen moment te missen. 

 • >Vanaf 19.00 uur De Après-ski tent+

  Extra tent op het Boeruh Rock 
  Beide avonden en zaterdagmiddag geopend

 • >Vanaf 19.00 uur DJ Kelvin in de Après-ski tent+
  Het echte après-ski gevoel met deze top DJ!
 • >Vanaf 19.00 uur Machine show+
  Dit jaar zal JCB aanwezig zijn met een aantal machines op het Boeruh Rock voor de show!
 • >Vanaf 19.30 uur Bands op het buitenpodium+

  Geweldig vermaak met diverse bands op ons buitenpodium

 • >Onslow+

  Zij treden op het buitenpodium op!

  Meer informatie

 • >Niks aan de Zeis+

  Zij treden op het buitenpodium op!

  Meer informatie

 • >Vanaf 21.00 uur DJ Patrick in de Feesttent+
  Één groot feest in de feesttent met DJ Patrick
 • >vanaf 23.30 uur Pater Moeskroen+
  Na een succesvol jubileumjaar in 2011 beleefde Pater Moeskroen in 2012 een vliegende start met de reprise van de succesvolle theatertour Pater Moeskroen en de Kelten. Het gelijknamige album werd goed ontvangen en dat betaalde zich uit met een hitnotering voor de single Naar Huis (#27 Single top 100). Na deze successen is de band meer dan ooit klaar voor de toekomst...

  Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten, hetgeen resulteert in het herkenbare Moeskroen-geluid.

  Het allereerste optreden van Pater Moeskroen vond plaats op 26 januari 1986 in café van Zanten te Amersfoort. De aanstekelijke mix van vrolijke deunen en humoristische teksten slaat meteen aan. Vanaf dat moment speelt de band steeds vaker in Nederland en België, hetgeen leidt tot grote hits als Roodkapje, Hela Hola (tuthola) en Laat maar waaien.

  Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, gaat de groep ook de theaters in en is daarin wellicht nóg succesvoller. Op het theaterpodium komen de talenten van de zes multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang. Inmiddels heeft de groep maar liefst tien theaterprogramma's achter de rug en zijn er 18 albums en 5 dvd's verschenen.

 • >Héél véél eten!!!+
  We hebben ook dit jaar weer een grote variatie aan eten. Natuurlijk is onze cateraar Buffetto catering weer aanwezig met al zijn lekkere dingen zoals friet, snacks en diverse broodjes. Jannis komt weer met zijn beroemde gyros en ook Arie's Vreetschuur zal weer aanwezig zijn met zijn culinaire hoogstandjes. Keuze genoeg dus!
Zaterdag 14 April
 • >vanaf 10.00 uur poorten open voor publiek+

  We verwachten veel bezoekers voor ons uitgebreide programma, dus zorg dat je op tijd bent!

  Parkeren €2

 • >vanaf 10.00 uur trekkertrek wedstrijden+

  Ook in 2018 zal trekkertrek weer een groot onderdeel zijn van ons festival. 

  Klik hier voor meer informatie over het inschrijven

 • >Vanaf 10.00 uur duotrek+
  Met 2 trekkers voor de sleepwagen op de baan, echt een spektakel!
 • >vanaf 10.00 uur machine show+
  Dit jaar zal JCB aanwezig zijn met een aantal machines op het Boeruh Rock voor de show!
 • >Vanaf 11.00 uur kinder paradijs+

  Een beetje boer neemt zijn kinderen gewoon mee naar Boeruh Rock.

  Want ook die kunnen helemaal los in het kinderparadijs, met o.a. een springkussen, een bungeetrampoline, schminken en nog veel meer.

  En t/m 12 jaar mogen kinderen gratis op ons festival naar binnen!

 • >Vanaf 11.00 uur modeltruckers+
  demonstraties met radiografisch bestuurde modeltrucks in de feesttent.
 • >vanaf 13.00 uur Kliko disco 2.0 op het buitenpodium+
  Zaterdagmiddag live op het buitenpodium!
 • >vanaf 14.00 uur Nederlands kampioenschap autotrek+
  Ook dit jaar komen ze weer rijden in Herwijnen. Op zaterdagmiddag regeren ze de baan met auto's en diverse jeeps.
 • >Vanaf 14.00 uur Jeeptrek+
  Ook dit jaar zullen er tijdens de carpulling wedstrijd weer diverse jeeps rijden!
 • >Vanaf 15.00 uur De Après-ski tent+
  Extra tent op het Boeruh Rock
  Beide avonden en zaterdagmiddag geopend
 • >Vanaf 15.00 uur DJ Marcel M en DJ Patrick in de Après-ski tent+
  Ervaar het echte après-ski gevoel met deze 2 top DJ's!
 • >Arno Sloot op het Buitenpodium+

  Om 15.00 uur treedt hij op!

  Meer informatie

 • >Vanaf 17:00 uur WC-Pottenrace+

  Natuurlijk wordt de knotsgekke wc-pottenrace weer verreden op zaterdag 14 april! Wie gaat er vandoor met één van onze prijzen? Er zijn bijna geen regels! Je mag alles bouwen als het maar een brommermotor heeft en iets met schijtpotten te maken heeft. Hoe gekker hoe mooier, dus doe mee!

  Meer informatie over inschrijven

 • >vanaf 17.00 uur Alebussenrace+

  Het klapstuk op het Boeruh Rock Festival; de Alebussenrace.

  Wat een gekkenwerk, wat een spektakel. Trekkers met giertank gieren over de baan. Water en blubber, dit jaar opnieuw op Boeruh Rock.

  Meer informatie over inschrijven

 • >Vanaf 17.00 uur Klapkarrenrace+
  Dit jaar weer op het Boeruh Rock Festival; de Klapkarrenrace.

  Wat een gekkenwerk, wat een spektakel. Trekkers met klapkarren gieren over de baan. 

 • >Arjon Oostrom+
  Bij mooi weer treedt hij om 18.00 uur op het buitenpodium op en anders in de feesttent!
 • >Ronnie Ruysdael+

  Voor wie Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, ooit bezig zag op een podium, zal het duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een rasartiest. Iemand die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje.

  Vanaf 1-1-2010 gaat Ronnie, beter bekend als 'de man met de bakkebaarden', als solo-zanger het land in. In zijn eigen decor en voorzien van de gebruikelijke gadgets (vlaggetjes, ansichtkaarten, klepjes en andere rariteiten) zoekt hij de interactie met het publiek en zal hij zijn uiterste best doen het hele gezelschap in de polonaise te krijgen.

  'Dans je de hele nacht met mij', 'Annemarie', 'Roos in je blonde haren', 'Blauw van de sangria', 'Japapa', 'M'n fiets is gejat' en 'Eet veel bananen' (met Zanger Rinus en Debora): alle hits komen, naast nieuw repertoire, voorbij tijdens een optreden!

  Bij mooi weer treedt hij om 19.00 uur op het buitenpodium op en anders in de feesttent.

 • >BZB+
  Wat ooit begon als een eenmalig optreden is nu, ruim twee decennia later, nog steeds een begrip in het Nederlandse live-circuit. Met een enorme bak live ervaring is de band uitgegroeid tot een muzikale kameleon die zich op elk podium thuis voelt. Of dit nu is in een grote feesttent, in een kroeg tijdens de sfeervolle unplugged optredens, in het theater of op een festival. Dit kleurrijke gezelschap maakt er overal een overrompelend, dampend optreden van. Dit hebben ze al bewezen op alle grote festivals zoals Pinkpop, Parkpop, FestyLand, Lowlands, Paaspop en Zwarte Cross.

  BZB staat voor feest, spelplezier, interactie en theatrale acts, verpakt in een energieke liveshow. Gewapend met krakers zoals Echte Vrienden, Koning Pintenman, Ik Leer Het Nooit en de Bankzitter, is stilstaan onmogelijk en tovert BZB een zaal, tent of festivalweide moeiteloos om in een feestende massa. Kortom: BZB is een unieke en zeer ervaren band die op onnavolgbare wijze een brug kan slaan naar haar publiek en daarbij geen kans, muziekstijl of spektakelstuk uit de weg gaat om het ultieme doel te bereiken: FEEST!

  Om 20.00 uur treden zij op in de feesttent!
 • >WC experience+

  Ze zullen de tent volledig op zijn kop zetten.

  om 22.00 uur in de feesttent!

  Al bijna 25 jaar timmeren zij aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland. WC Experience. Eind 2009 mochten zij vol trots de prijs "Beste dialectband van Nederland" in ontvangst nemen. Zelf noemen zij hun genre 'Rock 'n Loll'. Een term die inmiddels meerdere bands bezigen maar die eigenlijk maar bij één band goed past: bij WC Experience.

  Zij begonnen met schrijven van onzinteksten op bestaande nummers. In deze periode werden zij 'ontdekt' door Jack Spijkerman, en daardoor kon heel Nederland kennis maken met de Braborock van het van origine Raamsdonksveerse vijftal. Inmiddels zijn er maar liefst 14 albums verschenen en enkele DVD's. Van de albums gingen er vanaf 1993 zo'n 190.000 over de toonbank. De laatste jaren weet de band ook steeds meer hun eigen werk te integreren in de show, en dit lukt vrij aardig. De hit "Maag ik hier rooke?!" is daar 'n mooi voorbeeld van, en zo zijn er nog tientallen nummers te noemen die uit het brein van Patrick Marcelissen en René van Rooij ontsprongen. Ook (solo)gitarist Arjan van den Broek draagt steeds vaker zijn muzikale en tekstuele steentje bij wat het muziekgenre van de heren wederom naar 'n hoger plan weet te tillen. De strakke basis wordt gelegd door topdrummer Raymond de Graaf en bassist Peter Jansen. 

  Een show van WC Experience is alsof je door 'n bulldozer van licht, geluid en show wordt overreden. De show wordt ondersteund door 'n professionele crew die het klappen van de zweep al jaren kent. WC Experience is dus meer dan 5 muzikanten. Het is 'n compleet muziekcircus wat alle feesttenten en festivals in het land wil aandoen. 

 • >Marco Kraats in de Après-ski tent+

  Hij treedt rond 23.00 uur op in de apres-ski 

  De meerdere malen verkozen tot populairste feestartiest van Nederland, Marco Kraats is klaar voor de winter!
  2016 stond in het teken van een goede basis leggen voor de carrière van dit feestbeest en dat is met 6 singles behoorlijk gelukt!
  In 2017 hebben veel Nederlanders, collega artiesten en boekingsbureau's de energie van Marco tijdens zijn optredens kunnen ervaren. Met ruim 300 optredens in Nederland, België, Oostenrijk, Portugal en Spanje.

  Op iedere locatie krijg Marco het publiek binnen 5 minuten los en zijn optredens (waarin alle bekende feesttoppers en zijn eigen partyhits voorbij komen) staan garant voor een feestlawine.

  Zijn single van deze zomer, de cover van Wolter Kroes' "Ik heb de hele nacht liggen dromen", is een café hit geworden en zijn versie van "Ruitenwisser" schalt steeds vaker uit de speakers.

   

 • >Mooi Wark+

  Om 23.00 uur treden zij op in de feesttent

  Mooi Wark, de in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band, heeft een groot deel van Nedeland veroverd en landelijke bekendheid verworven met de nummers: Idioot, Bokkie Of Een Geittie, Achter De Tent en natuurlijk In De Blote Kont. Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren plat gespeeld door Mooi Wark. Van de albums "Gewoon Idioot", "Bok 'm d'r op" en "Rock & Rodzooi", allen geproduceerd door Dick Kemper, zijn inmiddels al ruim 30.000 stuks over de toonbank gegaan. De albums "Bok 'm d'r op" en "Rock & Rodzooi" kwamen op respectievelijk nummer 9 en 7 binnen in de Nederlandse Album Top 100.

  De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok! De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock 'n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd. Vele hits passeren de revue en met een ijzersterke podiumpresentatie, een flitsend decor en een spectaculaire show wordt menig bezoeker vermaakt.

 • >Buitenpodium+
  Vanaf 13.00 zullen diverse artiesten weer zorgen voor vollop vermaak op het buitenpodium.
 • >Héél véél eten!!!+
  We hebben ook dit jaar weer een grote variatie aan eten. Natuurlijk is onze cateraar Buffetto weer aanwezig met al zijn lekkere dingen zoals friet, snacks en diverse broodjes. Jannis komt weer met zijn beroemde gyros en ook Arie's Vreetschuur zal weer aanwezig zijn met zijn culinaire hoogstandjes. Keuze genoeg dus!

Boeruh Rock Festival wordt je aangeboden door Imagine Dance-Events. De grootste in de regio als het om de organisatie van kleine en grote feesten gaat! Klik hier voor meer info.