10:00

DEUREN OPEN

10:00

START TREKKERTREK

Ruim 200 deelnemers zijn weer klaar voor het spektakel; de trekkertrek! We duimen voor goed weer :)

11:00

KINDERWEIDE OPEN

Ook dit jaar denken we aan de kleintjes. Er is weer van alles te doen en te beleven op de kinderweide: een rodeobaan, glittertattoos, limonade met wat lekkers en nog veel meer!

12:30

DEUREN OPEN: BOERUH BIERCANTUS

Deuren openen voor diegene met een kaartje/tafel voor de Boeruh biercantus. Let op: hier zijn aparte tickets voor te koop.

14:00

START: BOERUH BIERCANTUS

Geef je op voor de Boeruh Biercantus! De mannen van Effe serieus gaan jou en je vrienden een onvergetelijke middag bezorgen. Lekker veel bier drinken, de leukste activiteiten en lachen gieren brullen. Check de kaartverkoop voor tickets van de cantus.

15:00

OKTOBERFEST DJ'S

Daar zijn ze dan; de meest illustere Oktoberfest dj’s die Nederland, Duistland en België ooit meegemaakt hebben. Andy Ski-schuh und Hansi Gross! Da wirt die Stimming Riesengross!

17:00

START KRUIWAGENRACE

Een nieuw onderdeel: kruiwagenrace! Geef je op en doe mee met deze zenuwslopende race. Breng jouw medespeler heelhuids over de finish en ga met prachtige prijzen de tent in. Uiteraard zal er een extra speelonderdeel zijn... Let op! Beperkte toegang; schrijf jou en je partner in via INSCHRIJVUH

18:00

HØKEN MET DE HEINOOS

Vier gedreven muzikanten die gaan voor energieke, eerlijke en spontane muziek in de streektaal, en elk optreden tot het uiterste gaan. Moj bie wehn!

19:30

WILLEM DE WIJS

Willem de Wijs: de populairste party DJ van Nederland! Vol enthousiasme wordt ieder café, feesttent of festival vakkundig verbouwd. Met zijn aanstekelijke stem en fanatiek microfoongebruik is Willem dé perfecte combi van DJ en MC.

DJ MAURO

Voetjes van de vloer met DJ Mauro!

20:15

VIEZE JACK

Ook Vieze Jack is er bij! Met zijn knappe uh... looks vergezelt hij jullie met zijn pakkende nummers.

21:00

DE HEIKNEUTERS

De Heikneuters brengen het beste van boerenrock: van Normaal tot Jovink, van BZB tot eigen nummers. Maak je borst maar nat!

21:00

KAAIGEZELLIG

Ardin en Martin - oftewel ‘Kaaigezellig’ - kampen al jarenlang tijdens carnaval met een medische aandoening. Ze hebben namelijk ab-so-luut geen ruggengraat. Tenminste, als het om alcohol gaat! Maar in plaats van dat ze ziek thuis blijven zitten, hebben ze besloten om hun probleem te gebruiken als inspiratie voor de nieuwste carnavalskraker. Deze editie van het Boeruh Rock Festival komen ze jullie entertainen.

21:30

DE BOETNERS

De Boetners maken nummers in hun moerstaal. Rock & Roll nummers in het Achterhoekse dialect. Grote inspiraties zijn dan ook Jovink & The Voederbietels, Normaal, Boh Foi Toch en internationale bands zoals AC/DC en Status Quo. Kortom: dit wordt rocken!

21:45

DJ ED EAGLE

Van gezellige meezingers tot de beste hits van nu en toen. DJ Ed Eagle is voor alles in!

22:30

EDRIE

'Beir oan me klompe', 'Bam, bam' en 'Vuilwaark' zijn de bekende klappers van zanger Edrie.

23:30

WC EXPERIENCE

Al meer dan 30 jaar timmeren zij aan de weg als één van de bekendste dialectbands van Nederland: WC Experience. Eind 2009 mochten zij vol trots de prijs "Beste dialectband van Nederland" in ontvangst nemen. Zelf noemen zij hun genre 'Rock 'n Loll'. Een term die inmiddels meerdere bands bezigen maar die eigenlijk maar bij één band goed past: bij WC Experience.

23:30

RAMPSPOED

De meest Rampzalige band van Nederland! Rampspoed is een Gelderse Rock formatie, die door vijf feestvrienden en liefhebbers van de boerenrock en stevige brok is gestart. Rampspoed speelt op feestelijke wijze Nederlandstalige versies van grote Rock Knallers.

Scoor nu je tickets

Of je nou komt om een wedstrijd te winnen, bier te drinken, te hossen of te vretuh: gezelliger wordt ’t nie!

Hier stopt het niet